Badges KOIJ optochten
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies alleen voor analyse van bezoekersaantallen. 

OK geen probleem!

Zilveren Aap voor Lysette Verwegen

Al vanaf het begin van de Apestadkrant is Lysette erbij betrokken. Schrijven, fotograferen, nieuwe ideeen, niks te gek. Altijd tijdens de Optocht in de weer, eigen gebreide half Oeteldonk-, half Apestadsjaal om de nek en verslag doen van de Optocht. Vaak was ze erbij als we een IJsselsteiner deze bijzondere prijs overhandigden. Dit jaar zetten we Lysette zelf in het zonnetje met deze onderscheiding. Heel verdiend in een jaar waarin ze vanwege haar gezondheid even een jaartje vanaf de zijlijn meekeek. Lysette, deze Zilveren Aap is voor jou!

Zilveren Aap voor Lysette Verwegen

Even een bakkie koffie drinken. Dat is wat Lysette dacht toen we bij haar binnen stapten. Al snel werd haar duidelijk dat we niet alleen voor de koffie kwamen: een Zilveren Aap voor Lysette. Als dank voor 20 jaar inzet bij het maken van de Apestadkrant. Verdiend!

Startlijst Grote Optocht Apestad bekend

Jaaaahhh, daar izzie Apeluiers: de startlijst voor de mooiste, leukste en gezelligste! Kijk snel waar jij staat of waar je favoriete deelnemer in de Grote Carnavals Optocht van Apestad start. Veel plezier!

Podcast Kees de Aap en Carnaval in Apestad

Weet jij waarom IJsselsteiners Apeluiers worden genoemd? Luister nu de podcast van Bas Heijkamp. Pak er een lekker Slotheertje (ons unieke carnavalsbier) bij, luister een minuutje of 19, daarna vertel jij de hele carnavalsperiode het hele verhaal zo uit de losse pols.

KOIJ Gemeente IJsselstein
KOIJ Jumbo
KOIJ De Stee
KOIJ Partyshop
KOIJ De Punt
Bij Nol IJsselstein

Copyright © KOIJ Karnavals Organisatie IJsselstein