Badges KOIJ optochten
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies alleen voor analyse van bezoekersaantallen. 

OK geen probleem!

Slotheer en KOIJ maken Apestad schoner

'Super tof om Slotheer te zijn van Apestad. Maar ik heb er twee wensen bij' was de reactie van de Slotheer toen we hem vroegen. 'De eerste is om samen met de KOIJ een rondje Apestad te doen en de stad weer wat schoner te maken. De tweede is minder gebruik van plastick wegwerpbekers tijdens carnaval'. Die eertste wens hebben we op 1o mei met elkaar ingelost: tot op de tanden gewapend met knijper en vuiniszakken maakten we ons mooie Apestad weer een stukje schoner. Met elkaar haalden we zo'n weer een paar kilo zakdoeken, peuken en plastick uit de struiken. De tweede gaat ook zeker lukken!

Zilveren Aap voor Lysette Verwegen

Even een bakkie koffie drinken. Dat is wat Lysette dacht toen we bij haar binnen stapten. Al snel werd haar duidelijk dat we niet alleen voor de koffie kwamen: een Zilveren Aap voor Lysette. Als dank voor 20 jaar inzet bij het maken van de Apestadkrant. Verdiend!

Startlijst Grote Optocht Apestad bekend

Jaaaahhh, daar izzie Apeluiers: de startlijst voor de mooiste, leukste en gezelligste! Kijk snel waar jij staat of waar je favoriete deelnemer in de Grote Carnavals Optocht van Apestad start. Veel plezier!

Podcast Kees de Aap en Carnaval in Apestad

Weet jij waarom IJsselsteiners Apeluiers worden genoemd? Luister nu de podcast van Bas Heijkamp. Pak er een lekker Slotheertje (ons unieke carnavalsbier) bij, luister een minuutje of 19, daarna vertel jij de hele carnavalsperiode het hele verhaal zo uit de losse pols.

KOIJ Gemeente IJsselstein
KOIJ Jumbo
KOIJ De Stee
KOIJ Partyshop
KOIJ De Punt
Bij Nol IJsselstein

Copyright © KOIJ Karnavals Organisatie IJsselstein