Badges KOIJ optochten
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies alleen voor analyse van bezoekersaantallen. 

OK geen probleem!

Slotheer en KOIJ maken Apestad schoner

'Super tof om Slotheer te zijn van Apestad. Maar ik heb er twee wensen bij' was de reactie van de Slotheer toen we hem vroegen. 'De eerste is om samen met de KOIJ een rondje Apestad te doen en de stad weer wat schoner te maken. De tweede is minder gebruik van plastick wegwerpbekers tijdens carnaval'. Die eertste wens hebben we op 1o mei met elkaar ingelost: tot op de tanden gewapend met knijper en vuiniszakken maakten we ons mooie Apestad weer een stukje schoner. Met elkaar haalden we zo'n weer een paar kilo zakdoeken, peuken en plastick uit de struiken. De tweede gaat ook zeker lukken!

No Plastic Runnner Bike

Apestad steeds een stukje schoner! Dat is de ambitie die we delen met Heer van Rijpickerwaerd tot Wierstra. Daarom prijkt nu het trotste Powered by KOIJ logo op de nieuwste aanwinst van de #noplasticrunner: de No Plastic Bike!

Slotheer en Knecht 2023

Op een feestelijke avond heeft de KOIJ de nieuwe Slotheer en Knecht voor het carnavalsjaar voorgesteld aan alle Apeluiers. We stellen dan ook graag aan jullie voor: Slotheer Hans van Rijpickerwaerd tot Den Haan en Knecht Kees Alwin de Kuijer.

KOIJ Gemeente IJsselstein
KOIJ Jumbo
KOIJ Partyshop
KOIJ De Stee
KOIJ De Punt
Bij Nol IJsselstein
KOIJ Bakkers

Copyright © KOIJ Karnavals Organisatie IJsselstein