Badges KOIJ optochten
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies alleen voor analyse van bezoekersaantallen. 

OK geen probleem!
Ere Lid KOIJ Jan van Steenderen

Jan van Steenderen Ere-lid KOIJ

Net voor de zomervakantie hebben we Jan van Steenderen benoemd als Ere-lid van de KOIJ. Eerst als deelnemer aan de Optocht en later met verschillende rollen in het Bestuur (onder andere als Voorzitter en Penningmeester) heeft Jan zich binnen het Bestuur van de KOIJ lange tijd ingezet om de Optocht te blijven organiseren en verder uit te bouwen. Vanwege zijn gezondheid is Jan helaas niet meer in staat om de vergaderingen bij te wonen of een actieve rol in de organisatie te spelen. Met de onderscheiding als Ere-lid, de daarbij behorende oorkonde en de badge Herenboer bedanken we Jan voor alles wat hij voor het carnaval in Apestad heeft gedaan.

Zilveren Aap voor Lysette Verwegen

Even een bakkie koffie drinken. Dat is wat Lysette dacht toen we bij haar binnen stapten. Al snel werd haar duidelijk dat we niet alleen voor de koffie kwamen: een Zilveren Aap voor Lysette. Als dank voor 20 jaar inzet bij het maken van de Apestadkrant. Verdiend!

Startlijst Grote Optocht Apestad bekend

Jaaaahhh, daar izzie Apeluiers: de startlijst voor de mooiste, leukste en gezelligste! Kijk snel waar jij staat of waar je favoriete deelnemer in de Grote Carnavals Optocht van Apestad start. Veel plezier!

Podcast Kees de Aap en Carnaval in Apestad

Weet jij waarom IJsselsteiners Apeluiers worden genoemd? Luister nu de podcast van Bas Heijkamp. Pak er een lekker Slotheertje (ons unieke carnavalsbier) bij, luister een minuutje of 19, daarna vertel jij de hele carnavalsperiode het hele verhaal zo uit de losse pols.

KOIJ Gemeente IJsselstein
KOIJ Jumbo
KOIJ De Stee
KOIJ Partyshop
KOIJ De Punt
Bij Nol IJsselstein

Copyright © KOIJ Karnavals Organisatie IJsselstein