Badges KOIJ optochten
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies alleen voor analyse van bezoekersaantallen. 

OK geen probleem!

Grote Carnavals Optocht Apestad 2022 verplaatst

We hebben de knoop doorgehakt: de Grote Optocht van Apestad 2022 wordt verplaatst van 26 februari naar 26 mei 2022. Dat betekent dat één van de grootste carnavals optochten in de regio Utrecht dit jaar doorgaat op Hemelvaartsdag, mits de dan geldende coronamaatregelen dat toelaten.

Uitgerekend dit jaar is een belangrijk carnavalsjaar voor Apestad: we vieren 66 jaar carnaval en het is het 44-ste jaar dat de Optocht wordt georganiseerd. Een mooie aanleiding om carnaval dubbel te vieren. Uiteraard draait het met carnaval om gezelligheid, maar jullie gezondheid staat voorop. We organiseren alles met een gezonde dosis positiviteit en houden daarbij steeds rekening met alle verschillende scenario’s. Hou daarom onze site en socials in de gaten voor alle actuele informatie :-)

Voorproeven in Apestad

Traditiegetrouw bezoeken de Slotheer en Knecht voorafgaand aan carnaval de leutbunkers in Apestad. Dit jaar voor het eerst: Voorproeven in Apestad start al op de donderdag!

Apestadkrant 2023

Daar izzie weer Apeluiers: de Apestadkrant 2023. Hou vanaf 1 februari Het Contact/Zenderstreeknieuws in de gaten, daar zit-ie weer in! Alles over carnaval in Apestad lees je in de Apestadkrant.

KOIJ Gemeente IJsselstein
KOIJ Jumbo
KOIJ De Stee
KOIJ Partyshop
KOIJ De Punt
Bij Nol IJsselstein

Copyright © KOIJ Karnavals Organisatie IJsselstein