Badges KOIJ optochten
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies alleen voor analyse van bezoekersaantallen. 

OK geen probleem!

Grote Carnavals Optocht Apestad 2022 verplaatst

We hebben de knoop doorgehakt: de Grote Optocht van Apestad 2022 wordt verplaatst van 26 februari naar 26 mei 2022. Dat betekent dat één van de grootste carnavals optochten in de regio Utrecht dit jaar doorgaat op Hemelvaartsdag, mits de dan geldende coronamaatregelen dat toelaten.

Uitgerekend dit jaar is een belangrijk carnavalsjaar voor Apestad: we vieren 66 jaar carnaval en het is het 44-ste jaar dat de Optocht wordt georganiseerd. Een mooie aanleiding om carnaval dubbel te vieren. Uiteraard draait het met carnaval om gezelligheid, maar jullie gezondheid staat voorop. We organiseren alles met een gezonde dosis positiviteit en houden daarbij steeds rekening met alle verschillende scenario’s. Hou daarom onze site en socials in de gaten voor alle actuele informatie :-)

Slotvrouw hofdame 2024 onthulling

Slotvrouw en Hofdame 2024

Op de 11de van de 11de schrijft de KOIJ geschiedenis door de eerste Slotvrouw en Hofdame van Apestad. Vanuit de Kasteeltoren daalden zij af voor een groot publiek. We stellen dan ook met trots aan jullie voor: Slotvrouw Esther van Rijpickerwaerd tot de Goeij de Koning en Hofdame Mieke de Goeij.

KOIJ Gemeente IJsselstein
KOIJ Jumbo
KOIJ De Stee
KOIJ Partyshop
KOIJ De Punt
Bij Nol IJsselstein

Copyright © KOIJ Karnavals Organisatie IJsselstein