Badges KOIJ optochten
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies alleen voor analyse van bezoekersaantallen. 

OK geen probleem!

Grote Carnavals Optocht Apestad 2022 verplaatst

We hebben de knoop doorgehakt: de Grote Optocht van Apestad 2022 wordt verplaatst van 26 februari naar 26 mei 2022. Dat betekent dat één van de grootste carnavals optochten in de regio Utrecht dit jaar doorgaat op Hemelvaartsdag, mits de dan geldende coronamaatregelen dat toelaten.

Uitgerekend dit jaar is een belangrijk carnavalsjaar voor Apestad: we vieren 66 jaar carnaval en het is het 44-ste jaar dat de Optocht wordt georganiseerd. Een mooie aanleiding om carnaval dubbel te vieren. Uiteraard draait het met carnaval om gezelligheid, maar jullie gezondheid staat voorop. We organiseren alles met een gezonde dosis positiviteit en houden daarbij steeds rekening met alle verschillende scenario’s. Hou daarom onze site en socials in de gaten voor alle actuele informatie :-)

Zilveren Aap voor Lysette Verwegen

Even een bakkie koffie drinken. Dat is wat Lysette dacht toen we bij haar binnen stapten. Al snel werd haar duidelijk dat we niet alleen voor de koffie kwamen: een Zilveren Aap voor Lysette. Als dank voor 20 jaar inzet bij het maken van de Apestadkrant. Verdiend!

Startlijst Grote Optocht Apestad bekend

Jaaaahhh, daar izzie Apeluiers: de startlijst voor de mooiste, leukste en gezelligste! Kijk snel waar jij staat of waar je favoriete deelnemer in de Grote Carnavals Optocht van Apestad start. Veel plezier!

Podcast Kees de Aap en Carnaval in Apestad

Weet jij waarom IJsselsteiners Apeluiers worden genoemd? Luister nu de podcast van Bas Heijkamp. Pak er een lekker Slotheertje (ons unieke carnavalsbier) bij, luister een minuutje of 19, daarna vertel jij de hele carnavalsperiode het hele verhaal zo uit de losse pols.

KOIJ Gemeente IJsselstein
KOIJ Jumbo
KOIJ De Stee
KOIJ Partyshop
KOIJ De Punt
Bij Nol IJsselstein

Copyright © KOIJ Karnavals Organisatie IJsselstein