Badges KOIJ optochten
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies alleen voor analyse van bezoekersaantallen. 

OK geen probleem!
KOIJ infolijn Optocht IJsselstein

KOIJ Infolijn

Vandaag lanceert de KOIJ haar eigen KOIJ Infolijn via Whatsapp. Doel van de Infolijn is om snel en gericht in contact te komen met alle deelnemers aan de Grote Optocht van Apestad. De Infolijn is er niet alleen voor de KOIJ om berichten en info over de optocht naar de deelnemers te sturen, ook kun je er direct vragen stellen aan de KOIJ. Natuurlijk is de Infolijn er ook voor alle deelnemers zelf. Via de Infolijn kunnen deelnemers met elkaar in contact komen, elkaar om (bouw-)tips vragen of interessante info delen. De Infolijn is er alleen voor deelnemers aan de Grote Optocht van Apestad en maximaal twee leden per deelnemende groep. Aanmelden kan door ons een email te sturen met als onderwerp: Aanmelden Infolijn, vermeld in de mail onder welke groepsnaam je inschrijft voor de Optocht, de naam en het mobiele telefoonnummer van de personen die zich aanmelden voor de Infolijn. We gaan zorgvuldig om met je gegevens en delen die niet met anderen, in de app is je nummer niet zichtbaar voor de andere deelnemers. Meld je vandaag nog aan, dan start je straks goed voorbereid aan de Optocht.

Wie: deelnemers aan de Optocht van Apestad, maximaal 2 leden per groep
Wat: KOIJ Infolijn
Waar aanmelden: stuur een email naar secretariaat@koij.com
Waarom: snel in contact met de KOIJ en deelnemers aan de Optocht

Zilveren Aap voor Lysette Verwegen

Even een bakkie koffie drinken. Dat is wat Lysette dacht toen we bij haar binnen stapten. Al snel werd haar duidelijk dat we niet alleen voor de koffie kwamen: een Zilveren Aap voor Lysette. Als dank voor 20 jaar inzet bij het maken van de Apestadkrant. Verdiend!

Startlijst Grote Optocht Apestad bekend

Jaaaahhh, daar izzie Apeluiers: de startlijst voor de mooiste, leukste en gezelligste! Kijk snel waar jij staat of waar je favoriete deelnemer in de Grote Carnavals Optocht van Apestad start. Veel plezier!

Podcast Kees de Aap en Carnaval in Apestad

Weet jij waarom IJsselsteiners Apeluiers worden genoemd? Luister nu de podcast van Bas Heijkamp. Pak er een lekker Slotheertje (ons unieke carnavalsbier) bij, luister een minuutje of 19, daarna vertel jij de hele carnavalsperiode het hele verhaal zo uit de losse pols.

KOIJ Gemeente IJsselstein
KOIJ Jumbo
KOIJ De Stee
KOIJ Partyshop
KOIJ De Punt
Bij Nol IJsselstein

Copyright © KOIJ Karnavals Organisatie IJsselstein