Badges KOIJ optochten
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies alleen voor analyse van bezoekersaantallen. 

OK geen probleem!

KOIJ in het nieuws

Het was in 2020 het laatste feest voordat de wereld in de greep kwam van corona. Gelukkig is het dit jaar het eerste feest dat weer mag: carnaval in Apestad. Met de optocht en het feest op De Plaats op Hemelvaartsdag 26 mei, Kindercarnaval op vrijdag 27 mei en een Apestadkrant die woensdag 11 mei op de deurmat valt. Het thema ‘Dubbel vieren’ is bewust gekozen door de Karnavals Organisatie IJsseltein (KOIJ). “We vieren 6x11 jaar georganiseerd carnaval in Apestad én 4x11 jaar optocht...

Lees het volledige artikel in Zenderstreeknieuws.

Zilveren Aap voor Lysette Verwegen

Even een bakkie koffie drinken. Dat is wat Lysette dacht toen we bij haar binnen stapten. Al snel werd haar duidelijk dat we niet alleen voor de koffie kwamen: een Zilveren Aap voor Lysette. Als dank voor 20 jaar inzet bij het maken van de Apestadkrant. Verdiend!

Startlijst Grote Optocht Apestad bekend

Jaaaahhh, daar izzie Apeluiers: de startlijst voor de mooiste, leukste en gezelligste! Kijk snel waar jij staat of waar je favoriete deelnemer in de Grote Carnavals Optocht van Apestad start. Veel plezier!

Podcast Kees de Aap en Carnaval in Apestad

Weet jij waarom IJsselsteiners Apeluiers worden genoemd? Luister nu de podcast van Bas Heijkamp. Pak er een lekker Slotheertje (ons unieke carnavalsbier) bij, luister een minuutje of 19, daarna vertel jij de hele carnavalsperiode het hele verhaal zo uit de losse pols.

KOIJ Gemeente IJsselstein
KOIJ Jumbo
KOIJ De Stee
KOIJ Partyshop
KOIJ De Punt
Bij Nol IJsselstein

Copyright © KOIJ Karnavals Organisatie IJsselstein