Badges KOIJ optochten
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies alleen voor analyse van bezoekersaantallen. 

OK geen probleem!

Nieuw in Apestad: senioren carnaval (55+)

Niet te druk, zitgelegenheid, het volume een tandje lager en echte ouderwetse carnavals muziek. Dé kenmerken voor een avondje gezellig ouderwets carnaval vieren. Speciaal voor de carnavalsvierders die graag nog een rondje polonaise willen doen en willen meezingen met John & De Hofzangers, De Deurzakkers, André van Duin of De Twee Pinten.

  • Wanneer: Donderdag 16 februari 2023
  • Waar: Keesies Carnaval (Bij Broere), Voorstraat 14 in Apestad
  • Hoe laat: van 19:00 - 0:00 uur

Zilveren Aap voor Lysette Verwegen

Even een bakkie koffie drinken. Dat is wat Lysette dacht toen we bij haar binnen stapten. Al snel werd haar duidelijk dat we niet alleen voor de koffie kwamen: een Zilveren Aap voor Lysette. Als dank voor 20 jaar inzet bij het maken van de Apestadkrant. Verdiend!

Startlijst Grote Optocht Apestad bekend

Jaaaahhh, daar izzie Apeluiers: de startlijst voor de mooiste, leukste en gezelligste! Kijk snel waar jij staat of waar je favoriete deelnemer in de Grote Carnavals Optocht van Apestad start. Veel plezier!

Podcast Kees de Aap en Carnaval in Apestad

Weet jij waarom IJsselsteiners Apeluiers worden genoemd? Luister nu de podcast van Bas Heijkamp. Pak er een lekker Slotheertje (ons unieke carnavalsbier) bij, luister een minuutje of 19, daarna vertel jij de hele carnavalsperiode het hele verhaal zo uit de losse pols.

KOIJ Gemeente IJsselstein
KOIJ Jumbo
KOIJ De Stee
KOIJ Partyshop
KOIJ De Punt
Bij Nol IJsselstein

Copyright © KOIJ Karnavals Organisatie IJsselstein