Badges KOIJ optochten
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies alleen voor analyse van bezoekersaantallen. 

OK geen probleem!

Grote Optocht Apestad 2021 gaat niet door

We hebben de knoop doorgehakt Apeluiers... Met pijn in ons hart hebben we besloten om de Carnavals Optocht van IJsselstein in 2021 niet te organiseren. Vanwege de onzekerheid rond het coronavirus vinden we het niet verantwoord om de Optocht in Apestad door te laten gaan.

Vorig jaar in de Optocht was het nog een mooie act: 'Geen Corona dat ons tegenhoudt'. Nu is het een heel nare waarheid geworden. We verwachten nu dat het coronavirus voorlopig niet is verdwenen. We kunnen jullie gezondheid (800 deelnemers alleen al in de Optocht zelf) en die van de duizenden bezoekers en feestvierders in de binnenstad niet garanderen. En we kunnen maatregelen, zoals 1,5 meter afstand, niet handhaven. We vinden het heel vervelend voor de deelnemende Carnavalsverenigingen, de horeca en alle carnavalsvierders.

We denken al na over alternatieven voor de Optocht. Hierbij betrekken we natuurlijk jullie, de gemeente, de lokale horeca en Carnavalsverenigingen. Op deze manier hopen we een manier te vinden om carnaval volgend jaar niet ongemerkt voorbij te laten gaan. Hou hiervoor de website en onze Facebookpagina in de gaten voor meer en actueel nieuws! Tot slot gaan we er vanuit in 2022 weer de mooiste, gezelligste en leukste Optocht boven die rivieren te organiseren.

Slotheer en Knecht KOIJ 2021

Bekendmaken Slotheer

Wordt in september 2021 bekend gemaakt

Voorproeven in Apestad

Voorproeven

Vrijdag
25 februari 2022
20.00 - 23.59 uur

Grote optocht IJsselstein

Grote Optocht

Zaterdag
26 februari 2022
12.30 - 18.00 uur

KOIJ Jumbo
KOIJ Partyshop
KOIJ Rijdende Keuken
KOIJ Bakkers
KOIJ De Punt
KOIJ De Stee
KOIJ Gemeente IJsselstein
KOIJ Karrad

Copyright © KOIJ Karnavals Organisatie IJsselstein  |   Webdesign: Reset Media